Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Afgelopen weekend naar Arsenal-Everton geweest, met een groepje van 8. Was weer prima geregeld. Alles verliep weer naar wens. We hebben het zelfs getroffen met het weer. Temperatuur was goed, en het is voor 90% droog gebleven. Al met al, geen klagen dus.
Bowi-reizen, echt een aanrader voor je voetbal-uitje 👍👍.
Onze dank 👍👍

Patrick - 25-02-2020 - 11:14

Afgelopen weekend met zoon naar wedstrijd Tottenham-Burnley geweest. Eindstand was 5-0 dus genoten.
De reis, wedstrijd en hotel waren prima geregeld. Goed hotel rustig gelegen in het drukke London. Informatievoorziening mbt routes, openbaar vervoer etc waren prima geregeld. Ook gunstige vluchttijden gehad. Zijn daar geweest van vrijdag t/m maandag. Ook stadiontour Tottenham, Chelsea en Arsenal gedaan. Voor ons de tweede maal met Bowi geweest. Beide tot grote tevredenheid. Zitplaatsen in nieuwe Tottenham stadion achter het doel met goed uitzicht op tweede ring.

Rene Baaten - 12-12-2019 - 21:23

Op 9 augustus ben ik met mijn collega naar Liverpool - Norwich geweest. het was een leuke ervaring, door een leuke wedstrijd won Liverpool met 4-1. Hierbij bedanken wij Marcel voor het mede mogelijk maken van deze trip. Marcel bied altijd goeie plekken aan en is bereid om met je mee te denken. Uiteraard zullen wij in 2020 nieuwe booking ( Liverpool - Bournemouth ) doen bij Bowi Reizen. Kaarten van Bowi ongeveer 1 1/2 week van tevoren ontvangen, samen met routebeschrijving. Geen enkel probleem gehad met de toegang tot het stadion. Goed en snel mailcontact en de Membership kaarten waren ruimschoots op tijd binnen. Tevens de borg snel weer retour ontvangen. Kortom volgende keer wederom met Bowi reizen

Jordi Soares - 16-08-2019 - 16:59

10 maart Nasr Liverpool-Burnley geweest met zín zessen. Alles prima geregeld. Vluchttijden waren perfect, hotel prima en nog een redelijke wedstrijd ook. Dit was onze eerste ervaring met Bowi Reizen maar zeker voor herhaling vatbaar. Altijd bereikbaar voor onze vragen en uitstekend geholpen, onze dank daarvoor 👍👍

Patrick - 12-03-2019 - 16:41

 

En nog een enthousiast bericht.

Dit krijg je zelf niet beter geregeld dan via Bowi: prima (al ingecheckte) vlucht, prima hotel, prima wedstrijd (zelfs die leek geregeld). Kortom, een feestje waar je alleen nog maar naar toe hoefde te gaan.
En zo denken de Engelsen zelf gelukkig ook over een wedstrijd: "celebrating football" .
Kortom op 11 november 2018 genoten en dan ook nog eens dubbel: Manchester City - Manchester United.

Jan Jansen - 13-11-2018 - 18:50


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »