Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Net terug van een mooi weekend in Manchester.Wedstrijd bezocht van Manchester united-Arsenal.Alles was tot in de puntjes geregeld.Mooie plaatsen op de tribune plattegrond Tram etc.overal was voor gezorgd .Prima hotel met ontbijt in het centrum van Manchester.Zondag nog een stadiontour bij Manchester city gedaan.Koop een weekend kaart voor de tram en je komt overal.Bedankt namens ons voor de prima reis en organisatie. Groet Rob en Tim.Tot de volgende keer.

rob sprakel - 21-11-2016 - 14:41

Net terug uit Liverpool aangezien Liverpool de wedstrijd naar zondag had verplaatst en ons de tijd ontbrak, zijn we vanuit liverpool zaterdag naar Manchester gereisd, met n uurtje ben je daar op Manchester Piccadilly station. Met tram naar het stadion, net optijd voor de aftrap van manch cty- Southampton . Prima pekken nabij de corner, gelukkig net overdekt ivm de regen eerste helft. 3-1 winst en n mooie pot voetbal! Tnx voor deze prima plaatsen en de info betreft openbaar vervoer. Keurig geregeld!
Mvg Peter van herwaarden

Peter van herwaarden - 29-11-2015 - 20:46

Met mijn zoon naar de wedstrijd Manchester United- Southampton geweest op zondag 12 januari 2015, was een geweldige belevenis alhoewel het resultaat voor United tegenviel 0-1.
Wedstrijd was verplaatst van zaterdag naar zondag waardoor we gezien het vluchtschema op maandagavond terugvlogen.Heenvlucht op vrijdagmorgen.
Vrijdagmiddag stadiontour United gedaan, en op zaterdag stadiontour Liverpool. Daarna verder gewandeld ( 900 meter ) naar Goodison Park waar Everton speelde tegen Manchester City. In Everton pub wat gedronken en op tv scherm wedstrijd gevolgd. Zondagochtend City tour gedaan, totaal iets anders dan Old Trafford maar ook erg leuk om te doen. Om 16.00 wedstrijd van United gezien waar we eigenlijk voor gingen. Plaatsen achter het doel, Eaststand achter het doel. Hadden mooi overzicht. Tours zijn zeker een aanrader, Bowi reizen ook. Was voor ons de eerste keer. Goede en tijdige informatie en ook schema van de Metrolink erbij gevoegd.Hotel Premier Inn ligt naast het station Manchester Piccadilly. Geen overlast van wat dan ook. Hotel is ook erg stil en gunstig gelegen. Manchester is een leuke Engelse studentenstad.
Goed verzorgd ontbijt gehad en goede nachtrust.
Kortom volgende keer wederom met Bowi reizen !

Rene Baaten - 13-01-2015 - 12:10

Afgelopen weekend via Bowi Reizen naar Liverpool - Newcastle geweest. helaas niet de kampioenswedstrijd, maar dat mocht de pret niet drukken. Kaarten waren op tijd in ons bezit en de borg was ook binnen een paar dagen weer netjes teruggestort. Super geregeld allemaal !!

Jan - 18-05-2014 - 08:49

 

Gisteren terug gekomen van een super reis naar Arsenal-Manchester United. Kaarten waren makkelijk en snel geregeld via BOWI-reizen. Super service, heel snelle reacties, goed bereikbaar en ook veel handige informatie ontvangen. Zeer betrokken, mede door je op de hoogte te houden van actuele (reis) informatie, waardoor de reis alleen maar soepeler verliep!
Daarnaast uitstekende plek met fantastisch zicht!

Geweldige aanrader, stuk goedkoper in vergelijking met bijv. VI travel, met daarbij misschien wel een veel betere service!
Op naar de volgende reis via BOWI-reizen!

Roel - 14-02-2014 - 21:40


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »