Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Afgelopen weekend via Bowi Reizen naar Liverpool - Newcastle geweest. helaas niet de kampioenswedstrijd, maar dat mocht de pret niet drukken. Kaarten waren op tijd in ons bezit en de borg was ook binnen een paar dagen weer netjes teruggestort. Super geregeld allemaal !!

Jan - 18-05-2014 - 08:49

 

Gisteren terug gekomen van een super reis naar Arsenal-Manchester United. Kaarten waren makkelijk en snel geregeld via BOWI-reizen. Super service, heel snelle reacties, goed bereikbaar en ook veel handige informatie ontvangen. Zeer betrokken, mede door je op de hoogte te houden van actuele (reis) informatie, waardoor de reis alleen maar soepeler verliep!
Daarnaast uitstekende plek met fantastisch zicht!

Geweldige aanrader, stuk goedkoper in vergelijking met bijv. VI travel, met daarbij misschien wel een veel betere service!
Op naar de volgende reis via BOWI-reizen!

Roel - 14-02-2014 - 21:40

Afgelopen weekend via Bowi Reizen naar Arsenal geweest door middel van twee losse tickets. Alles was prima geregeld. Goed en snel mailcontact en de Membership kaarten waren ruimschoots op tijd binnen. Tevens de borg snel weer retour ontvangen. Al met al perfect geregeld! Daarnaast ook nog een fantastische wedstrijd gezien, maar daar heeft Bowi Reizen natuurlijk geen grip op ;-)

Henk - 23-10-2013 - 19:38

Onze aanstaande schoonzoon is een grote fan van Manchester United. Helaas is het niet zo makkelijk om aan kaarten te komen voor een thuiswedstrijd. Na lang zorken kwam ik uiteindelijke terecht bij Bowi reizen. ik heb er even over nagedacht of ik wel met een voor mij onbekende organisatiemin zee wilde gaan. Ik kreeg op alle vragen die ik had heel snel antwoord. Uiteindelijk heb ik een reis geboekt voor mijn aanstaande schoonzoon en man. Zarterdag weg, zondag naar de wedstrijd Manchester United - Everton en maandag weer terug naar huis. De heren hebben een heerlijk weekend gehad. De vlucht, het inchecken, het hotel en de plaatsen in het stadion waren helemaal top. Van Persie scoorde een doelpunt ..... dus het kon niet meer stuk.
De heren blij en ik blij dat het zo goed is uitgepakt, zeker dankzij Bowi reizen. Goede informatie en goede communicatie. Bedankt

Ingrid - 15-02-2013 - 00:03

Na vorig jaar bij Tottenham te zijn geweest afgelopen weekend naar manchester United geweest. Na eerder goede ervaringen uiteraard weer via Bowi. Prima plaatsen in het stadion en een onvergetelijke belevenis!

Eric - 12-02-2013 - 15:11


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »