Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Afgelopen weekend via Bowi Reizen naar Arsenal geweest door middel van twee losse tickets. Alles was prima geregeld. Goed en snel mailcontact en de Membership kaarten waren ruimschoots op tijd binnen. Tevens de borg snel weer retour ontvangen. Al met al perfect geregeld! Daarnaast ook nog een fantastische wedstrijd gezien, maar daar heeft Bowi Reizen natuurlijk geen grip op ;-)

Henk - 23-10-2013 - 19:38

Onze aanstaande schoonzoon is een grote fan van Manchester United. Helaas is het niet zo makkelijk om aan kaarten te komen voor een thuiswedstrijd. Na lang zorken kwam ik uiteindelijke terecht bij Bowi reizen. ik heb er even over nagedacht of ik wel met een voor mij onbekende organisatiemin zee wilde gaan. Ik kreeg op alle vragen die ik had heel snel antwoord. Uiteindelijk heb ik een reis geboekt voor mijn aanstaande schoonzoon en man. Zarterdag weg, zondag naar de wedstrijd Manchester United - Everton en maandag weer terug naar huis. De heren hebben een heerlijk weekend gehad. De vlucht, het inchecken, het hotel en de plaatsen in het stadion waren helemaal top. Van Persie scoorde een doelpunt ..... dus het kon niet meer stuk.
De heren blij en ik blij dat het zo goed is uitgepakt, zeker dankzij Bowi reizen. Goede informatie en goede communicatie. Bedankt

Ingrid - 15-02-2013 - 00:03

Na vorig jaar bij Tottenham te zijn geweest afgelopen weekend naar manchester United geweest. Na eerder goede ervaringen uiteraard weer via Bowi. Prima plaatsen in het stadion en een onvergetelijke belevenis!

Eric - 12-02-2013 - 15:11

Na al diverse keren via Bowi reizen arrangementen en losse kaarten te hebben geboekt, ging onze reis dit keer per trein i.p.v per vliegtuig naar Londen,omdat we dat ook eens uit wilde proberen. We gingen voor 2 wedstrijden nl. Arsenal-Tottenham en West Ham-Stoke City. Alles was weer prima geregeld en beschrijving naar hotel en stadions allemaal goed beschreven. We verbleven in een prima hotel met goed ontbijt. Bij Arsenal-Tottenham werd het 5-2, dus heel wat doelpunten gezien. Een wandeling naar Highbury het oude stadion van Arsenal is zeker de moeite waard aangezien dit nu verbouwd is tot appartementencomplex, maar nog steeds de oude atmosfeer uitstraalt. Op maandagavond naar West Ham, dit stadion ligt midden in een oude wijk en de sfeer zit er altijd goed in. Onze zitplaatsen op de lange zijde boden een goed zicht op het veld. Op dinsdag in 2 uur tijd per trein vanuit het centrum van Londen, Kings Cross station naar Brussel gereisd en vanuit daar met de incity weer op huis aan.

Monique - 22-11-2012 - 16:00

 

Zaterdag 29 september samen met mijn zoon met kaarten van Bowi naar Arsenal - Chelsea geweest, de voetbaltopper uit de premierleage. Goeie plaatsen in een erg mooi stadion, zie de foto.

Arsenal speelde goed, maar heeft helaas toch met 1-2 verloren.

Leuke ontspannen sfeer trouwens, heel anders dan de vaak opgefokte sfeer hier in NL bij wedstrijden. Wel zo fijn als je er met je zoon van 16 loopt.

Kaarten van Bowi ongeveer 1 1/2 week van tevoren ontvangen, samen met routebeschrijving. Geen enkel probleem gehad met de toegang tot het stadion. Dat heb ik helaas wel eens naders meegemaakt met kaarten via Internet.

Goeie, betrouwbare organisatie voor je voetbalreizen.

Gert Jan - 16-11-2012 - 09:11


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5