Veel gestelde vragen

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij vul dan gerust ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Index:
- Wanneer kan ik het beste boeken?
- Is het ook mogelijk om losse kaarten te bestellen?
- Waar in het stadion zit ik?
- Wanneer moet ik betalen?
- Kan ik een geboekte reis nog annuleren?
- In wat voor een soort hotel verblijf ik?
- Zijn de reizen altijd inclusief 2 overnachtingen?
- Kan ik extra dagen toevoegen aan mijn reis?
- Welke luchthavens bieden jullie aan?
- Kan ik zelf een luchthaven kiezen?
- Zijn de transfers inbegrepen?
- Kan ik online inchecken?
- Wanneer ontvang ik mijn reisdocumenten?
- Voor hoeveel personen kan er geboekt worden?
 
 
Wanneer kan ik het beste boeken?
 
In de meeste gevallen geldt; hoe eerder u boekt hoe lager de reissom zal zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de fluctuerende vluchttarieven. De luchtvaartmaatschappijen verhogen doorgaans de tarieven naarmate de vertrekdatum nadert. Tevens zijn veel wedstrijden snel uitverkocht dus ook hier geldt: hoe eerder hoe beter.
 
Is het ook mogelijk om losse kaarten te bestellen?
 
Dat verschilt per club en per wedstrijd maar specifieke vragen hierover kunt u richten aan klantenservice@voetbaltrip.com
 
Waar in het stadion zit ik?
 
U krijgt altijd kaartjes voor het thuisvak en er wordt verwacht dat u zich ook zo gedraagt. Kleding of andere uitingen waarmee u sympathie toont voor de tegenstander worden ten zeerste afgeraden en kunnen tot gevolg hebben dat u de toegang tot het stadion wordt ontzegd.
 
Wanneer moet ik betalen?
 
Indien de wedstrijd langer dan 6 weken voor de speeldatum wordt geboekt, dient u 50% van het totaalbedrag te betalen direct nadat u de definitieve bevestiging heeft ontvangen. De andere 50% dient op zijn laatst 4 weken voorafgaande de wedstrijd te zijn voldaan. Indien de boeking plaats vindt binnen 6 weken voorafgaande de speeldatum dan dient u het totaalbedrag in één keer te voldoen.
 
Kan ik een geboekte reis nog annuleren?
 
Nee dit is niet mogelijk, wij raden u daarom aan om van te voren een annuleringsverzekering af te sluiten. Met deze verzekering heeft u wel de mogelijkheid om in bijzondere gevallen te annuleren.
 
In wat voor soort hotel verblijf ik?
 
Wij bieden altijd goede hotels aan die in of rond het centrum liggen. Verder zijn ze goed onderhouden en liggen ze dicht bij een metrohalte in een leuke buurt. Ontbijt is bij ons altijd inclusief.
 
Zijn de reizen altijd inclusief 2 overnachtingen?
 
Meestal wel, aangezien wedstrijden tot enkele weken voor aanvang kunnen worden verplaatst is het noodzakelijk om te verblijven van zaterdag t/m maandag. Uitzondering hierop zijn de Champions League wedstrijden, deze zijn standaard met 1 overnachting.
 
Kan ik extra dagen toevoegen aan mijn reis?
 
Dit is uiteraard geen probleem, de kosten per extra dag liggen op ongeveer 50 euro p.p. en soms zelfs lager. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u dat aangeven in het offerteformulier. Vergeet hierbij niet te vermelden of u voorkeur uitgaat naar een eerder vertrek of juist een latere terugkomst.
 
Welke Luchthavens bieden jullie aan?
 
Er zal voornamelijk worden gevlogen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Weeze (net over de grens bij Nijmegen) maar op verzoek kunt u ook vertrekken vanaf vliegveld Brussel/Charleroi of vliegveld Bremen.
 
Kan ik zelf een luchthaven kiezen?
 
Nee maar u kunt wel uw voorkeur aangeven en daar zullen wij zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Maar in verband met de vliegtijden en om onze kosten en dus de prijs van de reis zo laag mogelijk te houden zijn wij soms genoodzaakt te kiezen voor een andere luchthaven. Natuurlijk zal deze wel op een reële reisafstand van uw woning liggen.
Een vliegveld naar keuze kan in sommige gevallen met een toeslag worden aangeboden, maar vragen hierover kunt u sturen naar klantenservice@voetbaltrip.com
 
Zijn de transfers inbegrepen?
 
De transfers zijn niet inbegrepen bij de reis aangezien de reis op eigen gelegenheid is. Wel zorgen wij natuurlijk voor een duidelijke routebeschrijving naar zowel het vliegveld, het hotel, als het stadion zodat u zonder problemen op de juiste bestemming zult arriveren.
 
Kan ik online inchecken?
 
Wij zorgen voor een online incheck, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Dit betekent dat u op de luchthaven alleen nog naar de incheckbalie moet indien u reist met een koffer. Heeft u alleen handbagage dan hoeft u zelf niet in te checken en kunt u gelijk richting de gate. Door akkoord te gaan met de voorwaarden op deze site gaat u automatisch ook akkoord met de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.
 
Wanneer ontvang ik mijn reisdocumenten?
 
Uiterlijk een week voor vertrek zult u uw instapkaart, hotelvoucher en wedstrijdkaarten aangetekend per post ontvangen. In uitzonderlijke gevallen zullen de wedstrijdkaarten worden afgegeven bij uw hotel. Deze worden dan aan u overhandigd als u bij uw hotel incheckt.
 
Voor hoeveel personen kan er geboekt worden?
 
Onze prijzen zijn op basis van 2 personen per kamer maar verder zijn er geen beperkingen. Wel kan het zo zijn dat bij sommige wedstrijden niet voldoende kaarten beschikbaar zijn.